Den nye hjemmesiden er tatt i bruk

Da er endelig tiden kommet hvor vår nye etterlengtede hjemmeside er kommet i drift. Dette er noe jeg som formann har sett fram til og vært svært optimistisk til med tanke på de mulighetene som denne gir.

Skjermbilde

Hva er det som utløser denne optimismen?
Det aller første og kanskje viktigste er måten hjemmesiden kommuniserer med brukeren på. Forsiden er oversiktlig og gir brukeren overordnede valg gjennom hurtigknapper i navigasjonsfeltet. Når det som ønskes er valgt, åpner det seg nye muligheter, slik kan man jobbe seg ned eller inn i det man ønsker å lese om.
Skulle man være uheldig å miste oversikten på hvor man er kan man bare benytte hjem knappen og vips er man på rett sted igjen.
I tillegg har den flere administrative funksjoner. Den inneholder en aktivitetskalender som nå vil hjelpe oss og holde oversikt over aktiviteter som kommer. Hvordan vi skal velge å bruke denne er vi ikke helt landet på ennå, men her er det åpnet for mange muligheter.
Det er i tillegg åpning for forum , kjøp og salg, fotoalbum, linker til andre interessante klubber eller steder hvor vi kan finne god informasjon.
Men det aller viktigste er at brukergrensesnittet for administrator er enkelt og ikke tidkrevende. Dette håper jeg vil føre til at dette blir en levende hjemmeside hvor alle våre aktiviteter blir tilgjengelig for alle våre medlemmer gjennom innsendte innlegg. Jeg må som tidligere oppfordre medlemmer som opplever ting å skrive en liten tekst og gjerne ta et bilde som da oversendes til Kjetil.
Jeg har forsøkt dette og han respondere kjapt, tidspunktet for når ting skal publiseres kan man velge selv.
Jeg gratulerer alle medlemmer i SMF med ny hjemmeside.
Benytt denne flittig, den blir aldri mer aktiv enn medlemmene.
Mvh formann 
Bjarne Samuelsen