Vårslepp på torvet i Bodø lørdag 25.mai- oppdatert informasjon

Det er tid for det årlige vårsleppet av veteranbiler på torget i Bodø.
Lørdag 25.mai stiller Salten Motorhistoriske forening ut sine kjøretøy av eldre årgang. Vi håper på å vise fram biler, motorsykler, mopeder, traktorer, båtmotorer og mere til. Alt av fiin gammel årgang fra hele Salten.

Pickup3

Vi ønsker å få fram bredden og takhøyden blant objektene våre. Med å vise både skinnende renoverte kjøretøyer og de litt mere patinerte og slitte. Motorhistorie kommer i mange fasonger, og man vil som vanlig få se dunkende båtmotorer akkompagnert av en og annen skjønn traktor på vakker tomgang. Vi skal også prøve å få til en enkel servering i år

For at vi skal klare å fylle Torvet ber vi alle som har mulighet til å komme med sine veteran kjøretøy/ motorer. Oppstilling vil være på morgenen mellom kl 8 -10. Det er bare å komme. Vi fyller opp til torvet er fullt! Forhåndspåmelding er ikke nødvendig. Det er bare å komme.

Vi prøver å få inn en artikkel på forhånd i AN bilbilag den 23.5 og dekning av selve arrangementet etterpå

De av dere som trenger hjelp til henting og bringing av motorer, mopeder og slikt, tar kontakt med Trond Brodersen på mail trondbro@online.no  Det vil trolig bli kjørt henterunde kvelden før slik at tingene står i bilen til lørdags morgen.

Mvh Torgkomiteen

Trond Brodersen
Sigurd Mørkved
Kjell Vindvik
John SkyruD
(tlf 90112191 ved spørsmål)

P5240127