Domkirkemartnan 1.juni

1.juni arrangerte Bodø domkirke og Nordlandsmuseet  DOMKIRKEMARTNAN på området mellom kirka og museet. Her var det auksjoner,  bruskasseklatring, matsalg, kåring av byens beste brudebukett i samarbeid med  blomsterbutikkene i byen, kåring av årets sommercupcake i samarbeid med Bodø  Bakeri, klokkespill- og orgelkonsert, brannbildemonstrasjon, åpent  museum og – hva var vel mer naturlig – veteranbilutstilling!

Kyrre tlf juni 2013 1018

Tre festkledde skikkelser, to fra Sudan, en fra Tyskland 

Vi stilte  med fem biler, som glitret vakkert i sommersola. Mange av klubbens folk var av  gårde til Laisvall denne helga, ellers hadde vi nok fylt mer av Prof. Schyttes  gate, som var stengt for annen trafikk mens arrangementet pågikk. I tillegg  putret et par gamle FM-motorer borte på plenen, nydelig restaurert av Finn  Antonsen fra Gildeskål. Variert meny på alle måter, ikke minst når et knippe  sudanesere i sin fineste stas kom fra asylmottaket på Tverlandet og bød på både  mat og musikk. Inntektene fra arrangementet  gikk til nyorgelet i domkirka.

Kyrre tlf juni 2013 1013

Veteranbiler pynter opp i enhver  anledning

Kyrre tlf juni 2013 1012

Kyrres Hansa ute for første gang på lenge

Kyrre tlf juni 2013 1017

Finn Antonsen skaper stemning med båtmotorer