Midnattsolløpet 2015

Påmelding til Midnattsolløpet åpner 1. mars.

Påmelding skjer på klubbens hjemmeside. Vi har satt maks antall deltakende kjøretøy til 150. Interessen er stor, så her er det «først til mølla».
Løpskomiteen har vært i arbeid i nær to år. Løypa er klar, hvor postene skal være er klart, men hva oppgavene blir er ikke klart. Oppgavene blir gitt når deltakerne kommer til post. Det vi kan love er at oppgavene blir spennende og svært forskjellige, slik at alle kan vinne.

IMG_8376

 

Oppgavene vil bli varierte og med forskjellige tema. Ikke alt er relatert til gammelbil hobbyen så her er det muligheter for alle

Midnattsolløpet er ikke bare selve løpet lørdag 8. august. Det er minst like mye sosialt. Vi treffes fredag ettermiddag og kveld til mat, drikke og sosialt samvær utenfor Luftfartsenteret. Der treffer du sikkert mange gamle kjente, og der kan du få nye venner med samme hobby. Og kanskje kan du få en forfriskende veteranbilprat.

Lørdag blir det markedsstemning utenfor Luftfartssenteret. Salgsboder med ymse innhold. Etter hvert som deltakerne kommer i mål, blir det mange fine kjøretøy å se på plassen.

IMG_8496

Skulle noen i familien ha sett nok gamle biler, kan de sikkert finne noe av interesse på kjøpesenteret City Nord, like ved Luftfatssenteret. Så her er noe for enhver smak.

Lørdag kveld blir det stor løpsmiddag i Luftfartssenteret.

Med hensyn på overnatting har vi flere alternativ; for campingnostalgikere vil det bli veterancamp utenfor Luftfartssenteret, for campere med større krav til komfort har Bodøsjøen camping hytter i gangavstand fra Luftfartssenteret.

Vi har også reservert rom på to hoteller i sentrum.                                                                Skagen Hotell (http://www.skagen-hotel.no/) tilbyr dobbeltrom med frokost til kr 995,- pr døgn. Stor parkeringsplass ved hotellet.

Det nye Scandic Havet (http://www.scandichotels.no/Hotels/Norge/Bodo/Havet/#.VNHrMJ2G8Sw) tilbyr dobbeltrom med frokost til kr 1.090,- pr døgn.  Her kan vi tilby parkering i privat garasjeanlegg ved hotellet.

IMG_8482

 

Under planleggingen av løpet har vi møtt velvilje fra alle instanser; først av alle, Luftfartssenteret. Bodø kommune, politiet, Vegvesenet og partnere der postene skal være har alle vært positive til våre planer. Og ikke minst våre sponsorer som gjør det mulig å gjennomføre et så stort arrangement uten at det «koster skjorta» for deltakerne.

For langveisfarende deltakere kan vi anbefale å kombinere Midnattsolløpet med en reise til andre attraksjoner i Nordland som f.eks. Kystriksveien (RV17) sørover til Helgeland. Eller ferge fra Bodø til Lofoten, eller E6 nordover til Hamsuns rike i Hamarøy.