Klubbtur til Nesna 5.-7. juni

Som tidligere nevnt planlegges årets klubbtur å gå til Nesna. Det var dit majoriteten av de av våre medlemmer som svarte på spørsmålet hvor vi skulle dra ønsket å reise.
Opplegget tenkes slik :

 • Vi legger ikke nødvendigvis opp til felles avgang fra noe sted. Folk må reise når de vil, men noen av oss vil nok starte fra rundkjøringen rv80/fv17 på Tverlandet kl 13.00 fredag den 5. juni. Det er fint om vi er mange sammen, det vil jo bli et flott og sjeldent syn for folk langs veien ! Samtidig er det jo greit at dersom det skulle oppstå problemer av noen art for noen er det flere som kan hjelpe der og da.
 • Turen går så de ca 15 milene langs Kystriksveien, til Forøy fergekai. Der går det ferge til Ågskardet fergekai kl 16.15, ferga tar ca 10 min. over.

 • I land på Ågskardet fortsetter turen til Jektvik fergekai, ca 3 mil å kjøre. Derfra går det ferge kl 18.00 til Kilbighamn. Overfarten tar 1 time.
 • Når vi kjører i land på Kilboghamn har vi 9 mil foran oss til Nesna. Det betyr at vil vil ankomme Nesna +/- kl 21.00 om kvelden.
 • Ved ankomst til Nesna er det mulighet for middag på campingplassen Havblikk. Pris pr person inkl kaffe er kr 295,-
 • Lørdag og søndag morgen er det mulighet til å kjøpe frokost på campingplassen, kr 125,- pr person pr dag.
 • Campingplassen har ikke mulighet til å servere oss middag på lørdag kveld, men de sier at de kan lage avtale med de andre restaurantene på stedet.
 • Det er ganske fullt på campingplassen på Nesna den helgen, bl.a. er det et jubileum av noe slag der. Campingplassen mener likevel at de skal få plass til oss, under forutseting av at flere kan dele på store og små hytter. De oppgir at det er hytter av ulik standard og ulik pris og at folk må være raske med bestillingen.
 • De som skal delta på turen må dekke sine kostnader selv, Den enkelte må selv også foreta bestilling av oppholdsrom og ved avreise gjøre opp for dette og annet de måtte ha kjøpt i tillegg. SMF er ikke ansvarlig for noen utgifter i forbindelse med turen.
 • Campingplassen har hjemmeside : www.havblikknesna.no. Her kan det bookes overnatting. Campingen har tlf 75 05 65 40.
 • SMF legger ikke opp til noen spesielle aktiviteter ellers på denne turen. Derimot er det fint om vi kan samles på kveldstid og ellers når vi måtte ha anledning til det; for å bli bedre kjent, snakke om bil og ellers om alt som måtte oppta oss.
 • Søndag går turen hjem til de tider og på de veier man måtte ønske. Mange vil kanskje benytte anledningen til å kjøre hjem over Saltfjellet , særlig hvis været blir bra.

SMF håper med dette at så mange som mulig stiller opp på turen og er med på å lage en flott tur langs en del av Norske-kysten som er eventyrlig flott!
Vi ber om at de som ønsker å delta melder seg på ved å sende en mail til undertegnede. Det kan være greit om det angis om hvor den enkelte kjører fra og til hvilken tid.

Da er det bare å sette i gang reiseplanleggeren folkens, og så håper jeg at vi er mange som kan pynte opp langs Kystriksveien i juni !

Med vennlig hilsen

Leif Finsveen
Formann SMF