Vårslepp på torvet i Bodø lørdag 30.mai

P1030074Vårslepp på torget 30. mai. Arrangementet som markerer starten på sesongen.

Nå er det igjen tid for vårsleppet på torget. Vi håper alle medlemmene kommer. Enten for å stille ut noe, eller for å slå av en prat med likesinnede. Alle medlemmer er velkomne til å stille ut sitt/sine kjøretøy! Vi fyller opp til det er fullt. Vi ønsker bredt spekter av typer kjøretøy og tilstand. For deg som vil stille ut er det oppstilling av veterankjøretøy på torget mellom kl 09 og 10. Seansen varer frem til klokken 14. Det er ikke planlagt noe etterpå, men blir det godt vær kan vi kanskje ta en tur? Det oppfordres til spontane forslag på stedet.

Dersom det er noen som vil vise frem en stasjonær motor eller noe annet som man ønsker transport til (også mopeder motorsykler etc), kan dere ta kontakt med John Knutsen (95822407) eller Odd-Even Olavsen(92201168) for henting og bringing.