Lofot-treffet 2015

Helgen 4-6 September arrangerer Lofoten Motorhistoriske Forening
Lofot-Treffet for 7-ende gang.
Samme helga arrangeres høstvekka og Countryfestivalen på Leknes, og lørdag formiddag har vi veterankjøretøyutstilling midt i gata.
Denne formiddagen er det et yrende folkeliv i Leknes med tivoli,salgsboder,underholdning og mye mye mer både for liten og stor.
Bilde til Lofot treffet 2015

Treffplassen vil også i år bli i naturskjønne Rolvsfjord ved Brustranda camping.Her kan du ligge i telt,campingvogn eller leie hytte hvis du ønsker det.
Det vil bli satt opp skilt fra Leknes-Rolvsfjord for de som kommer fra vest,og fra Smorten-Rolvsfjord for de som kommer fra øst slik at alle skal finne frem til treffplassen.

PROGRAM FOR HELGEN:

Fredag: Folk ankommer treffplassen utover ettermiddagen/kvelden. Grillen er varm fra kl 18 for de som ønsker en matbit og vi møtes på bålplassen for sosialt samvær utover kvelden

Lørdag: Vi kjører kortesje til Leknes,avgang fra Rolvsfjord kl 10. Ankomst Leknes sentrum,parkering og klargjøring til utstilling. Vi kjører ut av Leknes kl 14 og tar en liten kjøretur på smale veier før vi igjen setter nesen mot treffplassen igjen.
Premieutdeling på Lofotstua kl 19
Samling rundt bålet/teltet for kos utover kvelden. Grillen er varm fra kl 17

Søndag: Frokost fra kl 9-11 for de som ønsker det,påmelding og betaling for dette gjøres ved ankomst på fredag. Utsjekk fra hyttene kl 12.

For påmelding se:  http://www.lofotenmotorhistoriskeforening.com