Bodø Autoshow 2016

P1020958

Salten Motorhistoriske Forening er invitert til å delta under Bodø Autoshow 2016. Arrangementet vil finne sted den 15. april i Nordlandshallen og Bodø Spektrum. Det vil i hovedsak bli utstilling av nye biler, utstyr samt bilinteresseorganisasjoner. Det vil komme en mer detaljert beskrivelse av arrangementet når dette er klart fra komiteen for publikum.
Salten Motorhistoriske forening var utstiller ved forrige Bodø Autoshow. Der gjorde klubben en flott figur. Mange flotte biler, mopeder, motorsykler fant veien ut av vinterdvale og til Showet. Spesielt heldige var vi med kombinasjonen historisk verksted og Fiat Topolino. Her ble utstillingen løftet til nye høyder da Rustfinken hadde lagt egg i bilen.

Fullrigget kombicamp fra familien Mellem vakte sterke minner for svært mange besøkende. Spesielt godt husker jeg mor, far og sønn (70/70/50) stående i stemning og stillhet og beundre oppsatsen.
Fra far: dette vækk nu stærke ferieminna.
Fra mor: akk, ja.
Fra sønn: Æ syns nu det lukta ferie.
Vel for den uinvidde som ikke har vært i nærheten av en kombicamp som har stått nedpakket i noen år så kan jeg vel si at den har sin helt egen odør.
Odd Even, Trond og Bjarne er klubben sine kontaktpersoner inn mot dette arrangementet.
Det vil bli behov for dugnad, håper medlemmene bretter opp skjorteermene og stiller opp slik som sist gang :-).
P1020978
P1020976
P1020977