Videosnutt fra klubbturen til Steigen

Vi har mottatt denne hyggelige eposten fra Ola Sørhagen som bor i Ås :

Min kone og jeg var på biltur til Steigen (fra Ås i Akershus) og skulle overnatte på Steigen Vertshus. Da vi kom dit var vi så heldige at det falt sammen med at dere hadde en stopp på Høstturen deres der.

Det var veldig artig å se bredden i bilparken som deltok og jeg tok en del bilder. Jeg tok også en video med fotoapparatet mitt da dere kjørte videre utover. Kvaliteten er ganske dårlig, men jeg har lagt den på YouTube :

Vet ikke om det er av interesse for dere, men tenkte at kanskje noen likte å se bilene sine kjøre selv om det bare er et kort øyeblikk og ganske uskarpt.

Jeg er selv medlem av Follo Veteran og Gammelbilforening og Amcar Follo, så jeg synes alltid det er artig å se andres kjøretøy.

Lykke til videre.
Hilsen Ola Sørhagen