Guldrunden 2017

Etter utallige oppfordringer fra medlemmer som er interesserte i å delta på årets Guldrunde tok jeg i dag kontakt med Sture. Hvordan anmelder vi oss på Guldrunden lød mitt spørsmål. Kort tid etter mottok jeg en hyggelig SMS hvor han ønsket oss hjertelig velkommen og at det var hyggelig at vårt interesse for løpet er så stort.
Påmeldingen åpner 19. mai ca. klokken 08:00
Så da er det bare å sitte klare foran pc’en i jaktstarten på plass. Om man ikke får en registrert påmelding for å kjøre selve løpet er det likevel et flott arrangement som er vel verdt å besøke. Det er hyggelig tilrettelagt i målområdet med løpskommentator, utstilling av kjøretøy, premieutdeling, loppis, musikk, enkel mat osv. Så man kan ta turen og være supportere til de som evt. får plass .-)
Med vennlig hilsen
Formann
Bjarne Samuelsen