Austerfjordtreffet 4.-6. august 2017

Sted for arrangementet: Austerfjorden i Kvæfjord
Type arragement: Kjøretøy- og familietreff

Austerfjordtreffet startet opp i 2010. U.L. Vårglimt har nå kjøpt rettighetene til treffet og står som arrangør.Treffet arrangeres hvert år i Austerfjorden – ca. 15 min. forbi Refsnes – første helga i august. Det settes opp gratis buss fra den gamle fergekaia på lørdag for å gjøre treffet tilgjengelig for flest mulig.

Det begynte som et rent veteranbiltreff, men har utviklet seg til også å være et familiært treff. Vi vil tilby kjøretøyutstilling, salgsboder, tombola, kafé, salg av grillmat, utstilling av dyr, sang i fjæra og lekepark med f.eks. ridning. På kvelden har vi bar og musikk for voksne.

Vi har hatt flere og flere besøkende hvert år og de siste årene har det vært over 3.000 besøkende på ei helg. Det kommer flest besøkende fra Kvæfjord, men også en god del fra Vesterålen og Harstad.

Kontaktopplysninger:

Marius Å. Indregaard

Mob:                     41417471

E-mail:                  mariusindregaard@outlook.com