Salten Motorhistoriske Forening har fått nytt lokale i Bodø!

Siden høsten i fjor har foreninga vært fri for medlems lokale i Bodø-området. I tiden som har gått har vi lett med lys og lykter etter lokaler som kunne oppfylle våre behov for stor plass og lav husleie. En vanskelig kombinasjon spesielt i Bodø hvor leieprisene generelt er høye.

Nå har det løst seg, og vi har fått leie et relativt stort lokale for ei husleie som vi kan leve med. Når det er sagt, innebærer den lave husleia at vi må gjøre noe dugnadsarbeid for å få lokalet slik vi vil ha det.

Lokalet var opprinnelig et militært kjøretøylager. Det ligger like ved badeplassen i Geitvågen, 8 km nord for Bodø sentrum. I dette bygget vil det være mulig å få til et koselig møtelokale, et verksted for bil og mc, med takhøyde nok til løftebukk. Samt et kaldlager til oppbevaring av kjøretøyer. Lokalene er tørre og velegnet til formålet. Beliggenheten er landlig og koselig. Det er også et stort uteområde som er ideelt for sommertelt og samlinger. Det hele ligger godt avskjermet fra fylkesvei 834.

Adkomst: Kjør FV834 fra Bodø mot Kjerringøy. Ta av til venstre ved postkassestativet som er 40 meter FØR avkjørsel til Geitvågen badeplass. Bygget ligger på venstre hånd.

Vi kommer tilbake med mer info om dugnadsarbeid, følg med!