BILHOBBYKONFERANSEN 2017

Bilhobby – en felles utfordring!

Bilhobbykonferansen_Program2017

AMCAR inviterer alle bilhobbyinteresserte til Bilhobbykonferansen 2017 på Norges Varemesse lørdag 28. oktober kl. 10:00 – 14:00. Konferansen arrangeres av AMCAR under Oslo Motorshow.

Konferansen arrangeres for 6. gang og er åpen for alle som er interessert i å komme å høre på spennende tema fra bilhobby-Norge, se vedlagte invitasjon/program!

AMCAR ønsker spesielt velkommen representanter fra alle bilhobbyklubbene i Norge, uansett merketilhørighet. Det blir i år som tidligere forskjellige foredragsholdere med spennende tema relatert til den felles utfordring bilhobbyen står ovenfor i fremtiden. Derfor er årets tema “Bilhobby – en felles utfordring”, der vi vil sette søkelys på store og små utfordringer et samlet bilhobbymiljø må takle i årene som kommer.
Det er ingen påmeldingsavgift og konferansen er åpen for alle bilhobbyklubber, privatpersoner, media, politikere, industri og fagfolk med tilknytning til bilhobbyen, som er påmeldt innen fristen. Vi oppfordrer klubbene til å begrense antall representanter per klubb til 3 personer.

Sted: Norges Varemesse, i “Jan Mayen” salen – skiltet fra inngang vest.
Tidspunkt: kl. 10:00 – 14:00
Plassbegrensning: 150 pers. Ved stor pågang er det “first com first serve” som gjelder!

Påmeldingsfrist: Mandag 23. oktober.
Påmelding sendes skriftlig til: asbjorn@amcar.no

Vennlig hilsen AMCAR
Asbjørn Johansen
Arrangementsleder