Vinterdvale

Vi er nå inne i vinterens forrom som av mange kalles for høst. Det er for mange av oss fortsatt en aktiv tid hvor hobbyen utøves og flotte turopplevelser kan settes inn i minnebanken for uttak til vinteren. Samtidig kan man ikke fortrenge at forberedelsene til vinterlagring av kjøretøyet må planlegges og utføres. Jeg hadde en hyggelig forsikringssamtale med Claus Lund, Norsk Morganklubb som kunne opplyse at han hadde skrevet til sin hjemmeside en artikkel om vinterlagring. “Sharing is caring” så jeg var litt framoverlent og lurte på muligheten for å låne denne til vår hjemmeside. Vennlig som han er var det et raskt ja. Artikkelen fokuserer på mange gode råd som kan være raskt å overse i en hektisk hverdag.

Les gjennom og se om der er noe for deg 🙂

Og lykke til med forberedelsene til vinterdvale.
Du kan lese Claus Lunds tips og råd her : Bilen i vinterdvale

Med vennlig hilsen
Formann Bjarne