Klar for vinterens Bremen tur ?

Tiden er inne for å bestille reise og hotell til fine priser

Hvert år drar mange medlemmer fra SMF til Bremen Classic Motorshow. Den er alltid første helg i februar. Altså 2-4 februar 2018
Dette er ei messe for alle typer veterankjøretøy. Den inneholder 8 store haller eller 47.000m3 med utstillinger, salgsboder, exhibitions osv. I garageanlegget til messa kan du kjøpe og selge klassiske kjøretøy. 45.000 entusiaster besøker messa hvert år.

Trykk her for video!         

Messa er en fantastisk inspirasjonskilde for elskere av klassiske kjøretøy. Her finner du også sikkert det du leter etter av deler.
For å reise til Bremen tar man fly Bodø – Oslo – Hamburg og tog til Bremen.

 Vi ligger i år på Hotellet Best Western Hotel Zur Post

Best Western Hotel Bremen City som vi tidligere har ligget på er også et bra hotellvalg, men litt enklere standard.
Disse hotellene er midt i samme smørøye som messa, jernbanestasjonen og Bremen sentrum. Gangavstand til alt!
Andre hotell er selvfølgelig også mulig for de som ønsker det.

I Bremen prøver vi fra klubben å samles til måltidene, for ikke å snakke om øl-pausene i Borgward restaurant! Det sosiale er en viktig del av denne turen.
Bestiller man fly og hotell nå i høst er prisene lave.
Rundt 4-5 tusen totalt for fly og hotell er vanlig. Noen reiser ned fredag og opp mandag. Noen tenker denne gang å dra ned torsdag for å besøke Schuppen einz og ellers andre severigheter.
Google gjerne Schuppen einz!
Reiser man ned fredag kan man velge mellom Norwegian eller SAS. Dersom noen har spørsmål rundt dette ta gjerne kontakt med Bjarne:  bjasam@gmail.com

Bilder fra BCM klikk her!