Morris Minor 1000 til salgs

Eierens beskrivelse:
“Hei igjen, legger ved noen bilder som jeg tok av bilen i høst og slik den står lagret. Har hatt den lagret i en moderne garasje de siste ti år. Bilen starter og går, men bremsene er nå ute av funksjon. (har hatt disse reparert en gang tidligere). Vil mene at det er riktig å skifte alt av slanger til kjølevann etc da man kan forvente at disse er klar for utskiftning. Av andre mangler så er det en liten olje lekkasje fra motor eller gir da jeg ser at det blir en liten oljeflekk under bilen etter bruk!
Innredningen ser du av bildene. Det jeg vet er at dørk matte/belegg ble kjøpt nytt, seter, dørtrekk osv skal være originalt! Utvendig må alt av krom fornyes/fikses da det er en del overflaterust. Lakken på bilen ser helt ok ut.
Hva gjelder pris så har ikke vi noen forutsetninger for å sette denne og regner med at det skal vi finne en god løsning på dersom det er noen som viser interesse for å overta bilen.”

Kontaktperson :

Knut Holmøy
Mob: 951 27945

knut@prestfjord.no