God påske

Så er den her igjen. Den gule delen av vinteren, avløst av den grønne og røde. Jeg har før uttrykt at jeg opplever at tiden renner så raskt i eget liv. Andre bekrefter at dette føles likt så der er vel noe i denne opplevelsen. Påske er en individuell tid og avvikles gjennom mange ulike modeller. Selv trekkes jeg mot garasjen, men det blir litt sniktrekk for andre krefter er sterkere og vips så er man i en campingvogn i Valnesfjorden eller på en hytte i Graddis. Da blir en god reserveløsning å fordype seg i siste nummer av Nostalgia eller noen av de mange andre bilmagasinene som ligger strategisk plassert. Disse litteraturene innfrir ikke påskekrimmen noe derimot LMK gjør.

I fjor var årets påskekrim oppbyggingen til landsmøtet i LMK og mistillitsforslaget mot Bjørn Hvaleby. Store dokumentpakker med tung lesning, advokatutredninger og beskyldninger i alle retninger. Jeg leste selv gjennom denne bunken med stor undring over hvordan noe så velmenende og lystbetont som vår hobby skulle kunne utløse alt dette J.

Dette årets påske seiler opp med likt innhold, nå med et LMK som har gått til sak mot Watercircles.
Disse dokumentene har jeg ikke fått lest meg opp på ennå, men regner med at det blir kveldslektyre i påsken.

  1. mars orienterer Stein Christian Husby at LMK har gått til søksmål mot Watercircles Norge. (dokumentene blir lagt ut på vår hjemmeside etter hvert og kan for øvrig leses på LMK`s hjemmeside).

Så blir det landsmøte i LMK etter påske. Da blir man vel mer opplyst over hva som skjer i den paraplyorganisasjonen vi er tilknyttet til.

Tilbake til de små ting .  Det er påske og vårt motorhistoriske arbeid består nå av å forberede de arrangementer og aktiviteter som vi eier ansvar for. Mange medlemmer i Bodø ønsket å flytte arrangementet på torget til den 26 Mai. Dette er diskutert med Amcar Bodø og funnet uproblematisk. De som stiller ut på torget vil bli oppfordret til å kjøre samlet opp til travbanen på Soløyvannet etter vårt arrangement.

Med dette gjenstår det bare å ønske dere alle en riktig fin og fredfull påske. Ta ivare de som dere har nærmest og husk på en god SMF venn og send en fin påskehilsen. Kanskje en påske gåte kan være noe? Som hva spøkelse spiser til kvelds? Bøskive J.

God påske til dere alle fra

Styret i SMF