Vårmønstring Bodø torg 26.mai 2018

Årets vårmønstring ble en stor suksess. 40 biler og en håndfull motorsykler og mopeder var samlet på torget. Været ble mye bedre enn det var meldt og publikumstilstrømningen var til tider veldig stor. Folk koste seg i sola.

KNA stilte opp med et par løpsbiler og reklamerte for Challengeløpet som de arrangerer om et par uker. Vi ble også vitne til en dramatisk og helt uventet politijakt da politiet med tidsriktig politibil (Pelle) kom i full utrykning med blålys og sirener opp langs fortauet! Skurken ble heldigvis fakket og roen senket seg igjen.

I år var det kjøretøyer fra 20,30,50,60,70 og 80 tallet representert. Vi kan trygt erklære sesongen for startet!

Bilder fra utstillingen finnes her :

Hjem » Vårmønstring Bodø torg 26.mai 2018 » Vårmønstring Torget Bodø 26.mai 2018