Høsthilsen

I det vi skriver 19 okt. er de fleste av våre kjøretøy trygt bevart i sin vinterhule. Det er jeg egentlig glad for. Denne høsten har vært særdeles våt og lite innbydende til kjøring eller andre aktiviteter innen vår hobby. Jeg er derfor glad for at den andre sesongen er startet.
Den hvor man stikker innom en kompis i garasjen og tar en kaffe og bare vrir på en gammel historie, sminket med nye vrier på det humoristiske. For mange i vårt miljø er det sosiale arbeidet  like viktig som arbeidet med hobbyen. Det er mange små miljøer i garasjer og fellesarealer som treffes jevnlig til hyggelige stunder. Så møtes vi på tvers av disse til medlemsmøtene.
Sist medlemsmøte var en stor dag for klubben. Vi kunne samles i Bodølokalet til 20 grader i møterommet. Varmepumpen var installert og i drift. Det ble et langt og hyggelig møte.

Som bildene antyder er det mange ting i bevegelse i vår klubb. Prosjekter som ferdigstilles, prosjekter som er i en tidlig fase, prosjekter som hviler osv. Tiden foran oss er uansett en fin tid for å ta fatt på dette arbeidet. Ønsker dere alle en riktig hyggelig høst med mange fine stunder innen hobbyen vår.
Høsthilsen fra
Formann Bjarne