Skjerstadfjorden rundt 2019

Saltdal Amcar Club inviterte i år som tidligere år til å delta i Skjerstadfjorden rundt. Runden startet fra Rognan via Fauske, Tverlandet, Misvær for så og ende ved hotellet på Rognan. Det ble en flott dag med mange ulike kjøretøy.
På Tverlandet samlet bilene fra Bodø med omegn seg og ventet på konvoien fra Fauske. I år som i fjor ble det trangt om saligheten. Det var hyggelig å se gamle kjente med bilene sine, en rask kaffe og oppdatering på hva garasjen har gitt av utbedringer gjennom vinteren. Ekstra hyggelig var det å høre at noen hadde via hjemmesiden til SMF funnet veien til arrangementet.
I min rekrutteringsiver foreslo jeg for vedkommende at om han meldte seg inn i klubben skulle jeg egenhendig kjøre velkomstbrevet hjem til han. Flott var svaret, jeg bor i Meløy????
Om vedkommende melder seg inn blir det en søndagstur til Meløy på meg, håper jo da selvsagt at noen fra foreningen blir med som selskap
I Misvær ble det Tacoservering, pølsespising, kaffe og vafler og beskuelse av kjøretøy. Ca. 130 i tallet ble det sagt. Denne gangen var jordet bak bensinstasjonen også tatt i bruk til parkering. Dette var meget heldig da området rundt bensinstasjonen var fullt.
Jeg takker Saltdal Amcar Club for et flott tiltak for hobbyen.

Mvh Formann
Bjarne