Åpen dag på flystasjonen 25. mai

Åpen dag ble nok en suksess i Salten Motorhistoriske Forening. Mange av klubbens medlemmer tok turen til vårt arrangement.
Dagen startet ved statens vegvesen sin trafikkstasjon i Bodø. Her ble det etablert en lang kolonne som kjørte sammen inn til Bodø hovedflystasjon. Et majestetisk syn. Kolonnen kjørte ned til anvist parkering og organiserte parkeringen. Det var svært hyggelig å se mangfoldet blant de oppmøtte bilene.
De aller fleste hadde fulgt oppfordringen med å ta med egen stol. Dette førte til at det ble mange kosekroker blant bilene. Spesiell takk til Frode Heiberg som foldet ut tidsriktig vindskjerm med tilhørende utstyr.
En annen spesiell takk går til Bård som for første gang viste fram sin nyrenoverte lastebil. Et fantastisk syn og lydbilde som ble beskuet og beundret av mange. Her kommer det en særskilt artikkel senere på vår hjemmeside.
Videre ble det bekreftet at vår forvaltning av hobbyen er kompatibel med Luftforsvarets 75 års feiring med åpen dag. Vi stilte med motorhistoriske kjøretøy og de med motorhistoriske fly 😊
Takk til dere alle som gjorde dagen til det den ble.

Bilder finner du her: