Nytt fra formannen

Hei !
Det er en forunderlig tid vi gjennomlever, aldri før kan jeg minnes å ha sett et samfunn så stille og nedstengt utenfor en høytid. At det er en alvorlig tid er det ingen i tvil om når man ser viljen i regjeringsapparatet for å bestemme velmenende tiltak for å beskytte befolkningen.

For oss vil dette bety at medlemsmøter ikke kan avvikles, kanskje andre av våre planlagte aktiviteter i tiden som kommer også vil bli påvirket. Over det ganske land ser man nå at mange ulike treff arrangementer blir avlyst både innenfor motorhistorisk arbeid og andre kulturarrangementer.
Vi må bare avvente og se hvordan dette utvikler seg.For meg er det viktig å ønske dere alle en fin inngang til april og håper dere kan utøve motorhobbyen i den grad det lar seg gjøre.
Om det er noe der ute som har et bilde, kort liten historie om livet i garasjen så ville jeg blitt svært glad om dere kunne delt det på vår Facebookside eller sende det til Webansvarlig (Kjetil Østbø på mail) slik at vi kan få delt de ulike aktivitetene mellom oss, slik vi ville gjort på et medlemsmøte.
Fra ryktebørsen er det noe bevegelse, undertegnede har kjøpt en Honda CB 125 B6 som jeg ser fram til å begynne å studere. Den vil nok gi mange lykkelige timer i tiden som kommer.

Videre har jeg fått nyss i at et medlem i klubben vår har utvidet stallen sin med en ny veteranbil. Dette er ubekreftede nyheter men som helt sikkert vil bli bekreftet om ikke så alt for lenge. Forbered dere på våren som garantert vil komme og gjør det beste ut av situasjonen, så sees vi plutselig.

Med vennlig hilsen Bjarne