Fellestur til Klungset Leir med besøk til Indre Salten Motorhistoriske

Onsdag ble det som annonsert avholdt en fellestur til Fauske og Klungset leir med besøk i gamle velkjente lokaler på Ankerske.
Oppmøte på Shell Mørkved rundt 17 med avgang kl 17:15, ankomst Klungset leir kl 18:00. Her ble vi godt tatt i mot og fikk en fin orientering om anlegget og dets betydning under krigen og i tiden etterpå. Litt om historien fra tiden som dagens drivere har hatt hånd om anlegget. Etter dette ble vi tatt ned i kjelleren på 1700 m2, en imponerende opplevelse. Deretter ble det tur og omvisning i verksted og lager. Besøket ble avsluttet med lovnad fra BMF om å returnere ved en senere anledning. 

Så gikk ferden videre til gode gamle klubblokalet på Ankerske hvor en herlig gjeng var samlet for å ta oss i mot. Der var verkstedet ryddet, stoler plassert med en meters avstand, engangs- fat, skje, kopp, for serveringen av kaffe og vaffler. Dette ivaretok Korona og logistikk på en forbilledlig måte. Det ble et varmt og gjensidig besøk hvor motorprat og vennskapsprat vekslet og kjempet mot historier fra gammel tid. Og tar jeg ikke helt feil var det to gamle skolekammerater som møttes for første gang på uant tid, så det ble i tillegg gjensynsglede mellom mennesker i hobbyen vår.
Jeg ønsker på vegne av BMF og takke ISM for at vi ble så godt tatt i mot og fikk et så fint besøk. Og at følelsen av godhet, glede og lykke over en vellykket aften var vel plassert i kroppen på undertegnede.
Takk til dere alle som bidro til dette.

Mvh Bjarne