Fellestur torsdag 27.august

Vår neste fellestur er flyttet til torsdag 27 august. Dette for ikke å komme i konflikt med Cars and Coffe arrangementet på Tverlandet på onsdager.

Torsdag 27 møter vi 16:45 på Shell Mørkved med avgang klokken 17:00. Vi kjører til Inndyr og til Salamon Center Gildeskål, beregnet ankomst ca 18:15.
Her vil vi bli tatt i mot av representant fra Salamon Center Gildeskål som gir oss en innføring i “Livet til laksen”. Denne orienteringen er av ca 1 times varighet og er gratis. For den som er kaffetørst vil det her bli en mulighet.

Når orienteringen er over kjører vi på besøk til et medlem av klubben. Trond Christensen har invitert oss til sin hage hvor det blir servert kaffe og litt å bite i. Om været tillater det vil Trond fyre opp en grill, her kan den enkelte varme egen medbrakt grillmat.

Retur blir etter eget ønske.