Nytt fra LMK 11/20

LMK-forsikringen – et produkt vi er stolte av.

LMK-forsikringen er et unikt tilbud til alle medlemmene i LMK. Siden LMK er en klubborganisasjon, innebærer dette at alle som er medlem i en av våre tilsluttede klubber har rett til å benytte seg av denne ordningen.

LMK-forsikringen ble etablert gjennom en avtale mellom daværende Landsrådet av Motorhistoriske Kjøretøyklubber og Østlandet Forsikring (forløper til dagens IF) så tidlig som 23.06.1982 – med virkning fra 01.01.1983. Snart 40 år senere lever ordningen i beste velgående – fortsatt med lave priser og bedre forsikringsvilkår enn noen gang. Aldri har porteføljen vært så stor og veldrevet som nå.

Målet har hele tiden vært å skape et best mulig produkt – et produkt laget av entusiaster for andre entusiaster. Det gir en trygghet for deg som forsikringstaker at en organisasjon som LMK står ved din side dersom en utfordrende skadesak skulle oppstå. Vi har nå et produkt vi er stolte over å ha skapt sammen med IF, og dette er blant markedets aller beste forsikringsordninger for veterankjøretøy.

Les hele nyhetsbrevet her