Julehilsen fra styret

Året 2020 vil for de aller fleste bli husket som annerledes-året. Det året vi ble sittende i husarrest og hjemmekontor. En frihetsberøvelse fra fellesskapet vi ikke tidligere har opplevd. Slik har det også vært for vårt organiserte foreningsliv. Stadige endringer i regler har ført til utsatte og avlyste arrangement.

For mange har det ført til mer tid til hobbyen; en tur på landeveien, et garasjebesøk eller en onsdagstur til Tverlandet for å treffe likesinnede ved Brua kro.

Vi håper at klubblivet kan ta seg opp på nyåret slik at vi kan komme nærmere normal drift.

I klubbhuset i Geitvågen er nå el.anlegget ferdig oppgradert etter stor innsats fra dugnadsgjengen som var håndlangere til elektrikeren. To medlemmer har biler på bukk i verkstedet for diverse reparasjoner. I bunker Valentin er dekkomleggings-maskin under montering. Og vi regner med å møtes til medlemsmøte litt ut i januar. I februar er det årsmøte.

Styret ønsker alle en riktig God Jul, og et Godt Nyttår!