Medlemsmøtet 6.mai -21

Stor deltakelse på årets første medlemsmøte. Av smittevernhensyn holdt vi møtet ute, på plassen foran klubbhuset. «Stinn Brakke» – her var det mange som hadde lyst til å lufte seg etter en lang vinter med begrenset sosial omgang. Flere nye medlemmer deltok også.

Mange kom i finbilen, også noen nye kjøretøy som ble grundig studert. 20 biler, 5 mopeder og en riktig tung motorsykkel deltok.

Klubbens nye dekkverksted i «Bunker Valentin» er tilgjengelig for medlemmene. Dekkomleggings- og balanseringsutsyr er installert.  Medlemmene legger om egne dekk, godkjente veiledere skal instruerer de som mangler erfaring med slikt utstyr. Mer info kommer på hjemmesida til uka.

Vi gleder oss over en ny sesong. Første aktivitet er klubbkolonne 17. mai. En times kjøretur i byen og nærområdene, og kaffe i Domkirkeparken etterpå. Klubben har også noen biler med i politiets Blålyskolonne.

Medlemsmøter holdes første torsdag i måneden gjennom sommeren, men vi vil også arrangere kveldsturer «på sparket» når forholdene ligger til rette for det. Alt bli kunngjort på forhånd i mail og på FB til medlemmene.