Alsos-Charger`n er tilbake i Bodø

Trond Christensen, medlem i BMF, har kjøpt tilbake Dodge´n han solgte i 1993.
 Dodge Charger 1966 modell med 5,2 l V8-motor. Km.stand nå 131.000 – på 55 år!
Første eier var Lorentz Alsos som drev maskinforretning i Bodø. Han kjørte lite, og tok godt vare på bilen. Veiene var smale og bilen bred, og det sies at han brukte hornet flittig i svingene for å advare møtende trafikk. Alsos døde i 1980, tre år senere fikk Trond kjøpt bilen av fru Alsos. Han brukte bilen som sommerbil, om vinteren sto den inne hos Dodge-forhandleren.


I 1993 kjøpte Trond Brodersen bilen (også han BMF-medlem). Han gjorde omfattende overhaling av bremser, forstilling, gearkasse og interiør, og brukte bilen som finbil. Ofte på treff der Charger’n fikk mye oppmerksomhet. I 2001 solgte han bilen til en kollega i Bodø, som solgte den videre til en kar i Oslo året etter. I 2007 skiftet bilen eier på nytt. Ny eier var en samler i Fredrikstad som hadde bilen i 14 år. Han var tilfreds med at bilen kom «hjem» da han solgte den.
NRK har filmet bilen og laget en sak som kommer, bl.a. på Norge Rundt.