Innkalling til årsmøte 18.mars 2023- kl 18:00

STED: Jektefartsmuseet i Bodøsjøen

TID: Lørdag 18. mars, kl. 18.00 – 20.00

Det var tidligere annonsert årsmøte 4.mars, men på grunn av feil i innkallingen nådde ikke dette alle medlemmene. Styret har derfor besluttet ny dato for årsmøtet.

Det innkalles med dette til årsmøte i foreningen. Etter årsmøtet (kl. 20.00) vil det bli middag og det vil bli sosialt samvær utover kvelden. Det vil bli en egenandel pr. person på kr. 300,- for de som vil delta på middagen. Det inkluderer maten, drikke må betales av den enkelte.

Bindende påmelding til middagen. Påmelding skal skje på epost til: kasserer@bmhf.no eller på SMS til 907 94 054 snarest og senest den 13.03.23. Ta gjerne med din partner til middagen.

Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet må være styret i hende innen den 06.03.2023. Slike saker kan sendes formann på epost: formann@bmhf.no Saksliste vil bli sendt ut til medlemmene 14.03.23. Styret oppfordrer medlemmene til å delta på årsmøtet og ønsker alle hjertelig velkommen!

Middagsmeny : Hovedrett: Langtidsbakt høyrygg av norsk urfe. Pastinakkpuré, saltbakt selleri, syltet rødløk, bakt potet, storfesjy. Dessert: Bær eller frukt, servert med søtt bakverk, gryn søte krydder og kardemommeparfait.

Med hilsen styret