Norgesløpet 2013

Norgesløpet 2013

Link til påmeldingsskjema finnes nederst på denne siden.

Som tidligere kunngjort skal Agder Motorhistoriske Klubb arrangere Norgesløpet 2013. Selve løpet blir lørdag 1. juni 2013 med start fra Travparken rett øst for Kristiansand. Starten går kl. 10.30, og det er ønskelig at flest mulig er på plass ved start innen kl. 10.00. Det blir innsjekking fra kl. 08.00, og i tillegg arrangeres innsjekking også fredag 31. mai mellom kl. 18.00 og 20.00 på startstedet.

For påmelding benyttes egen påmeldingsblankett som kan lastes ned på denne nettsiden. Det fremgår av teksten på påmeldingsblanketten hvor denne skal sendes. Startkontingent er lagt opp etter prinsippet ”pr. person”, med én pris for bil og sjåfør og én pris pr. stykk for passasjerer. Barn under 12 år går gratis. Startkontingenten inkluderer lunsj under løpet. I påmeldingsblanketten kan det også meldes inn for de som ønsker å delta i festmiddagen lørdag kveld. Denne skal finne sted i Travparkens lokaler og kommer til å bli et minne for livet for de som deltar, med flott mat og strålende underholdning.

For de som ønsker å overnatte på løpsstedet har vi fått et godt tilbud fra Quality hotell som ligger rett ved siden av Travparken. Dobbeltrom inkludert frokostbuffet for kr. 870 pr. natt, enkeltrom kr. 790 pr. natt. Man velger selv om man ønsker en eller to netter og markerer dette på påmeldingen. Vi ordner med bestillingen av rom, og deltakerne betaler direkte til hotellet ved utsjekkingen. Det finnes også en rekke andre aktuelle overnattingssteder i nærheten for de deltakere som ønsker en annen innkvartering enn det vi tilbyr, se egen liste over noen av disse nedenfor. I slike tilfeller må deltakerne selv ordne bestilling av plass.

På søndag er det planen at det vil være åpent hus på Uglands velkjente bilsamling for de som vil avlegge et besøk her på hjemveien, eventuelt ta turen dit for de lokale deltakerne som heller overnatter hjemme. Vi gjør for øvrig oppmerksom på at det blir bevoktet parkeringsplass ved Travparken/Quality hotell om natten fra fredag til søndag.

Alle aktivitetene kan bestilles på påmeldingsskjemaet, som må være Agder Motorhistoriske klubb i hende senest 1. april 2013. Samtidig innbetales det aktuelle beløp for deltakelse basert på de aktiviteter men ønsker å delta i. Alle aktiviteter er priset i skjemaet. Beløpet overføres AMK på konto 9480.11.22714. Mottatte påmeldinger blir ikke registrert før pengene er kommet inn på konto.

Snarest mulig etter 1. april vil alle registrerte deltakere få tilsendt bekreftelse på sin deltakelse, inkludert tildelt startnummer, til oppgitt e-postadresse eller boligadresse.

Vel møtt!

 Alternative overnattingssteder nær startstedet:

Høvåg Gjestehus                                                       Hamresanden Resort

10 minutters kjøring fra startstedet                             10 minutters kjøring fra startstedet

Telefon 37 27 53 35                                                       Telefon 38 14 42 80

epost post@hovag-gjestehus.no                                 epost info@hamresanden.no

www.hovag-gjestehus.no                                           www.hamresanden.no

 

Hamre Familiecamping                                            Kristiansand Feriesenter

10 minutters kjøring fra startstedet                             15 minutters kjøring fra startstedet

Telefon 38 05 87 87                                                  Telefon 38 04 19 80

epost booking@campingplassen.no                         epostpost@kristiansand.feriesenter.no

www.campingplassen.no                                           www.dvergsnestangen.no

For de som ønsker å overnatte i Kristiansand sentrum, kan vi anbefale:

Yess! Hotell , Tordenskjolds gate 12, 4612 Kristiansand

Telefon 38 70 15 70, epost kristiansand@yesshotel.no, www.yesshotel.no

Påmeldingsblankett Norgesløpet 2013