Midnattsolløpet 2015

Klubben har, som de fleste vet, fått ansvar for å arrangere Midnattsolløpet 2015. Dette løpet arrangeres hvert tredje år, forrige gang i Nord-Troms. Løpskomiteen har brukt det siste året til diskutere opplegget for arrangementet. Flere alternativ er vurdert, og hoved linjene i opplegget er nå klare.

Løpet går i Bodø-området lørdag 8. august 2015, så sett av den helga! Løypa blir ca 70 km lang, og vil for det meste gå på mindre trafikkerte veier. Base for arrangementet vil være ved Norsk Luftfartsmuseum, også kalt Flymuseet. Der finner deltakerne mye interessant; historiske flymaskiner, motorer og mye annet. Det er god plass rundt museet, slik at vi kan parkere der, og beundre hverandres kjøretøyer. Og kanskje få noen god råd og litt hjelp om det trengs.

Vi møtes fredag kveld ved Luftfartsmuseet for ”bli-kjent-treff”. Veterancampen blir på plenen utenfor museet, som nevnt med god parkeringsplass – så her blir det nok mange åpne pansere. Kanskje får vi også se gamle fly, både på bakken og i lufta.

Bodø flystasjon er rett over gjerdet. Innkvartering forøvrig blir på hotell i sentrum, eller på Bodøsjøen camping som ligger i gangavstand fra Luftfartsmuseet..

For de som ikke er lokalkjent, kan vi opplyse at Nordlands største kjøpesenter og Nordlandsbadet ligger like ved Luftfartsmuseet. Selve løpet går som nevnt lørdag. Vi regner med omkring 120 deltakende kjøretøy.

Start blir fra Rådhusplassen i sentrum. Løypa går i naturskjønne omgivelser, og det vil være poster langs løypa der deltakerne settes på forskjellige prøver. Så forskjellige at ”alle kan vinne”. Mål blir ved Luftfartssenteret, der deltakerne parkerer. Det blir litt av en utstilling!

Og god tid til en forfriskende prat med gamle og nye kjente. Etter premieutdeling blir det stor løpsmiddag på Scandic Havet Hotell i Bodø sentrum

Søndag er hjemreisedag.

Program for Midnattsolløpet 2015 finnes her : Nyhetsbrev nr 6- Juli 2 – 2015