Torget 2013

Hei alle sammen
Da er torget 2013 avviklet under betydelig bedre rammer enn i fjor. Med tanke på siste tiders værforhold kunne vel kanskje solen ha tittet litt fram under arrangementet. Tørt og varmt nok ble det i alle fall.
DSC_0210
Jeg vil få rette en stor takk til alle som har bidratt både i komiteen og som utstillere. Årets arrangement ble ledet av John Skyrud med sine i en liten komite. Det ble åpnet for en ny vri med kombicamp til Linda hvor det ble servert kaffe og småkaker til kr 10,- og rabatt ved kjøp av to til 25,- Nina og Elin overtok etter hvert bua og stod for serveringen. Det økte straks omsetningen. Sorry John, men våre tyske gjester kom ikke til disken før Nina tok sine gloser med herlich willkommen und auf wiedersehen.
Arrangementer slike som det i dag oppstår ikke helt av seg selv. Det er alltid hender som er i aktivitet og gjør forarbeidet, arbeidet under selve arrangementet og ikke minst arbeidet etter arrangementet.
For meg er det en person jeg spesielt vil fremheve som en solid ressurs for Salten motorhistoriske forening. Denne personen legger ned en betydelig mengde tid til å drive aktivitetene i klubben, bidra til at det sosiale samspillet vedlikeholdes og gjennom sin entusiastiske holdning påvirker meg og andre til å drive vårt arbeid samt ta i der det trengs. I dag kom det en fra publikum og spurte meg om det var denne personen som var formann i klubben nå. Da måtte jeg smile og tenke at det er et meget godt spørsmål. Jeg måtte i all beskjedenhet si at slik var det ikke men at jeg kunne hente formannen hvis det var nødvendig, noe det ikke var.
Trond Brodersen er den jeg vil gi dagens verbale rose til. Tusen takk Trond for alle dine bidrag til SMF, gjennom ditt utrettelige arbeid for denne lille klubben vår som trenger medlemmer som tar tak. Tusen takk for at du gir av din fritid, organiserer, tar ansvar når det er påkrevd og ser løsninger og fører de fram.

 

Formann
Bjarne Samuelsen

  DSC_0211DSC_0212