Norgesløpet 2017 – påmeldingen er i gang

logo-norgeslopet-2017

.Norgesløpet 2017 arrangeres av Kongsberg Automobilselskap, og dette finner sted i Kongsberg-området 16-18. juni 2017. Det foreligger nå en egen nettside med informasjon om det aktuelle løpet, og her er det nylig åpnet for påmelding.

I fjor ble Norgesløpet arrangert av Grimstad Motorveteraner, og vi opplevde at flere av klassene ble tidlig fulltegnet. Det blir også i år begrensninger knyttet til antall deltakere med fortløpende påmelding. Vi vil derfor anbefale at man ikke utsetter påmeldingen. For de av dere som ikke benytter elektronisk påmelding, vil det også være mulig å skrive ut skjemaet og sende dette inn pr. post.

Norgesløpet følger klasseinndeling i likhet med reglementet ved et FIVA-B løp.

Mer informasjon om Norgesløpet på www.norgeslopet.com eller www.lmk.no.