En virkelig hyggelig dugnadskveld i Bodø

Ydmykt takker jeg alle som valgte å stille opp på onsdagens dugnad. Det er gjennom hele høsten utført en solid innsats i klubblokalet vårt i Bodø. Mange har lagt igjen mye tid og arbeid noe som har skapt endringer. Å nevne enkeltpersoner eller liste opp særskilte arbeidsoppgaver blir ikke riktig da det er summen av det som er oppnådd som driver oss framover som klubb.
Som formann er man del av de gode og de frustrerende dagene. Man kan ikke velge bort det ene fra det andre for så å skape seg en ideell hverdag i organisasjonsarbeid. Men i går var en av de virkelig gode dagene. Oppdraget for onsdagen var å skrape en del av en vegg og klargjøre denne for maling. Forsiktig positiv til om vi kunne klare dette på en kveldstund kjørte jeg utover til Geitvågen.

Så skjer det.
Nestformannen var på plass og i fullt arbeid da jeg ankom en halvtime før dugnaden skulle starte. Etter dette regnet det inn med medlemmer ferdig rigget for arbeid. Kvelden resulterte i nedskrapt hele langveggen med deler av røstvegg, beslag på taket ferdig montert, takrenne tettet og reparert, inngangsparti ryddet og klargjort for å benytte, møterom nesten ferdigstilt med maling på vegger og på gulv, vindskibord på grønnhuset ferdigstilt, rydding rundt lokalet, ++++. En meget hyggelig kaffestund med gode historier og enkle sannheter ble det også tid til.
Jeg vil takke den enkelte som stilte opp særskilt, og håpet mitt om å kunne feire neste medlemsmøte i det nye klubblokalet lever friskere enn noen gang. Men da må vi løpe noen strafferunder nå på slutten.
Om vi klarer det, skal jeg stille med kake på neste medlemsmøte :-).
Hilsen Bjarne.