Dugnad 23.10 – 26.10

Hei kjære medlem

I den uken som vi nå går inn i skal det utføres et arbeid på bakveggen i klubblokalet i Geitvågen (GV).
Det er den hittil største jobben som vi tar fatt på i klubblokalet og vi trenger mange hender for å lykkes med dette. Vi skal rive kledning, tømme for isolasjon, skadevurdere reisverk og svill samt evt. hvilke tiltak som må utføres (dette tar Daniel seg av), isolere, kle med Tyvek, få på klemliste og legge plater.
Vi satser på å arbeide mandag til torsdag og du er like velkommen alle dagene.

Daniel sin plan for kommende uke:

En enkel plan for jobben med bakveggen. Vi forsøker å starte ca.17:00 og avslutter ved behov (her må den enkelte bare tilpasse seg egen timeplan) .
Dag 1 : riving av kledning. ( burde absolutt være fint vær eller henges opp presenning fra takkasse og ut imot Bakken e.l)

Dag 2: diagnostisering av tilstand reisverk og svill. Og evt fiksing av dette.
(dette tar evt jeg. kanskje broren min skulle være med å se litt. Kan gjerne være flere tilstede )

Dag 3: ny isolasjon, vindsperre og sløyfer. ( burde være 2-3 stk enda fler hvis vind mtp vindsperre.) Sløyfer legges på stav. Overlapp på vindsperre under sløyfe.

Dag 4 lekter og evt starte legging av veggplater. Jeg kan være med her. Lekting er c/c 60 med start fra rett over mur. Leggeanvisning for stålplater skal skrives ut slik at vi har det på plassen.

I tillegg til dette arbeidet trenger jeg to mann som kan ta en siste puss i verkstedet, så har Snorre sagt seg villig til å male dette før vi kjører bilene inn der.

Og om dette er arbeid som man kjenner av en eller annen grunn man ikke kan ta del i så trengs det også en kaffekoker :-). Ring meg gjerne om du kjenner at du er klar for den :-).

Håper å se dere i morgen og kommende dager.

Mvh Bjarne