Bodø Autoshow 2013

Da er ennå et stort arrangement for SMF trygt i havn. Helgen 19-21 april var det Bodø Autoshow. Leder eller messegeneral var Odd Even Olafsen.
Det hele startet i høst med møter sammen med alle utstillere og KNA. SMF fikk tildelt ca.300 m2. Et møysommelig arbeid startet i en liten komite som besto av Kjell Ivar, John K, Trond, Bjarne.

Det ble tidlig klart at Odd Even hadde et helt klart mål for hvordan han ville uttrykke seg denne gangen. Ofte benyttet han setningen” jeg hører hva du sier, men det blir som jeg har sagt”. Dette var nok en riktig filosofi.

Utstillingen ble konstruert gjennom kart og modeller av objektene som skulle stilles ut. Dette viste seg å bli helt avgjørende for hvordan forståelsen av tilgjengelig området skulle bli.
Det ble etter hvert tid for å iverksette planleggingen til handling. Påsken utløste tur til Hamarøy for å hente traktor til utstillingen. Denne fikk en skikkelig fasadeløft av Trond, det ble puttet utallige timer inn i denne jobben, tusen takk Trond.
Andre startet arbeidet med å bygge et lite verksted som skulle gi et inntrykk av hvordan et slikt miljø kunne se ut. Renoveringsobjektet var en Fiat Topolino. Dette lille verkstedet ble en solid fellesdugnad. Tusen takk til Kjell Ivar, Oluf, John, med flere.
Mens dette pågikk ble alle som skulle stilles ut vasket og klargjort for selve showet. Her la utstillere ned et solid arbeid. Tusen takk til dere alle.
Gjennom en nøye planlegging var det nå bare for Odd Even og iverksette sine planlagte aktiviteter. Oppriggingen ble utført helt perfekt, Noen vanskelige valg måtte fattes i siste liten, også disse ble gjennomført helt perfekt.
John ble den utvalgte skiftlederen, han ordnet med vaktlister, oppgaver, utstyr og andre ting som skulle ivaretas.
Under gjennomføringsfasen må jeg få berømme Odd Even for sin diplomatiske lederstil og ro. Det førte til at mange av klubbens medlemmer var på stand nesten hele helgen. Noe som igjen førte til at publikum som besøkte vår stand alltid ble imøtekommet av et smilende medlem som gjerne hadde tid til en liten samtale om enten bil eller moped eller bare høre ut en historie om en gang jeg, min tante, min onkel osv. Den jobben som enkeltmedlemmet utførte her opplevde jeg som helt fantastisk. Våre gjester gikk om mulig mere smilende ut av stand enn da de kom inn.
Nedrigggingen ble også forbilledlig ivaretatt av OEO. Litt hjalp det på at det var samme mannskap som rigget opp.
En foreløpig oppsummering sett gjennom mine øyne leder til ordet suksess.
Suksess gjennom god planlegging og samarbeid gir ofte stor styrke.
Jeg vil få takke alle som deltok både før under og etter arrangement.
Det er når man ser slike øvelser gjennomført til et slikt nivå at det føles godt å være formann for denne klubben vår.
Mvh formann
Bjarne Samuelsen