Bodø Autoshow 2016

Helgen 15.-17 april var det duket for alle motorinteresserte å få en fullskalaopplevelse i autofili. KNA avdeling Bodø arrangerte Bodø Autoshow 3 gang i moderne tid. Salten Motorhistoriske forening ble på et tidlig tidspunkt spurt om å delta. Dette ble det umiddelbar svart ja til.

Ansvarlig ble som sist Odd-Even Olafsen. Han samlet raskt en gruppe medlemmer og startet planleggingen, 60-tallet ble utvalgt tema.

Det ble fokusert på bredde i klubben skulle representeres. Historisk verksted, campingleir med tidsriktig utstyr og mennesker (takk Frode) samt et rikt utvalg av kjøretøy ble gjort tilgjengelig for publikum.
Dukker i forskjellige utkledninger ga et menneskelig perspektiv på utstillingen. SMF sin stand ble godt mottatt av publikum. Utstillingen utløste mange gode historier og fine fortellinger om det man husket fra sine foreldre eller besteforeldre.
Det var i tillegg laget en sosial krok hvor medlemmer og gjester kunne kvile seg og ta en kaffekopp. Dette ble tatt godt i mot.
Kjetil hadde i forkant av messa produsert informasjons foldere som besøkende kunne ta til seg. Dette ledet til nye medlemmer samt fordeling av informasjon til nysgjerrige besøkende.
Det var ca. 30 stykker av klubbens medlemmer som på et tidspunkt var inkludert i arrangementet. Til alle disse er det bare å si tusen takk for flott innsats. Dette tenker jeg viser at klubben er godt limt sammen og står på når det trengs.

Bjarne Samuelsen

Formann