Medlemsmøtet 7.mars

Medlemsmøtet ble avviklet på klubbhuset i Geitvågen. På tross av litt tekniske problemer med oppvarmingen, en småstresset formann og et par sprengte sikringer ble dette møtet et av de bedre. Det er tydelig at våren er i anmarsj og stemningen er positiv.(+)

Foruten de vanlige poster var Kåre Ellingsgård fra firma Auto-elektro innlånt for å si litt om bilelektriske temaer. Han kom med mange tips og råd, samt gode historier fra sitt virke som bilelektro og forgasserspesialist i over tretti år.
Mange spørsmål og høy stemning ble det. Nå vet vi hvilken ledning som er svart med gul stripe og at tenningslåsen egentlig heter terminal 15. Samt at terminal 30 bør frakobles om vinteren. Vi takker Kåre for en fin stund og for at han tok oppfordringen på strak arm!

To nye medlemmer møtte også opp. Det er alltid hyggelig. Velkommen til dere!

Neste møte er 4. april 18.30 på Ankerske, Fauske.