Adventshilsen

Hei alle sammen

Det er i år som i fjor tid for advent. Mange av oss har svidd av tre lys i kalenderen og venter spent på å fyre det siste mens man leser det fjerde verset :-). Advent er gjerne forbundet med venting, oppbygging av den store kvelden gjennom fire lange uker. Som barn kan jeg minnes at dette var en svært vanskelig tid for en som både er nysgjerrig og utålmodig. Da var det om å gjøre å fylle ukerommet med lek og moro til det ble søndagskveld, småkaketid, lys og vers.
Nå som man er voksen kan man jo ikke lengre ratte rundt i gatene og leke politi og røver, konge på haugen eller ring på å stikke av slik som før. Nå er det jo mer at man ringer på å går inn.
Forrige dagen var jeg innom et medlem som bedre har skjønt det å more seg i adventstiden som voksen. Da fyrer mann opp en kaffe, parkerer en liten tvilling ved siden av, demper belysningen slik at skinnet fra stearinlysene kommer bedre fram. Deretter fyrer du opp, ikke i peisen, men nettstedet Finn.no. Stille lister man seg rundt mellom annonsene, kun med klikkelyden fra musa. og vipps der er den. Akkurat det du ønsker deg mest av alt men som du ikke kan si til noen.
Og her kommer skillet mellom oss, han kjøper, mens jeg stille klikker videre. Denne gangen ble det en Suzuki GP 125 årstall 1982 i mint condition. Enda et motorhistoriskt kjøretøy er ervervet til klubben og klar for det store mopedeventyret til Lofoten i mai.

Så bak all ventingen i adventstiden, julefeiring, vinterføre venter det gode opplevelser og klubbaktiviteter.

Ønsker dere med dette en fin videre adventstid.

Hilsen Formann Bjarne