Motorkonvoien 2019

Planleggingen av Motorkonvoien 2019 pågår for fullt i klubbene. For vår del er samarbeidet med Amcar i fullt driv. Det har vært avholdt to møter samt telefonkontakt og skype.

Motorkonvoien ankommer Bodø fra Narvik mandag den 3 juni. Her håper jeg det er noen av våre medlemmer som tar turen nordover for å ta denne i mot. Konvoien skal ha et lite stopp hos Kjell Arne Bredesen på Drag som kanskje for oss kunne vært en naturlig stopp på tur nordover. Deretter er det nedover til Bodø via Fauske. Konvoien er beregnet inn til Bodø klokken 17:30. Da er det oppstilling bak luftfartssenteret, med formell åpning klokken 18. Her blir klubbenes medlemmer anmodet om å stille med sine kjøretøy for å kaste glans over arrangementet. Ca klokken 19. går ferden videre til Saltstraumen hvor det er planlagt overnatting. Litt mat samt kulturhistorisk vandring er opplegget så langt.
Neste dag er det tidlig ut med kjørerute via Misvær, Saltdalsenteret, Polarsirkelsenteret lunsj på Mo i Rana for deretter å ta turen til Mosjøen hvor Amcarklubben der vil ta oss i mot.

Program for kjøreturen Bodø- Mosjøen finnes her : Bodo-Mosjoen100419

Program og kjørerute Narvik-Bodø finnes her: Motorkonvoien 2019 Program Narvik og kjørerute Narvik – Bodø