Lørdag 25.mai er det Vårmønstring og åpen dag for Luftforsvaret og Norsk luftfartsmuseum

I den forbindelse er SMF sin tradisjonelle vårmønstring på torget blitt en del av Luftforsvarets og Norsk Luftfartsmuseums åpen dag, denne arrangeres for å feire egne jubileum (75 år og 25 år).

Det er ikke første gangen Salten Motorhistoriske forening tar del i et slikt samarbeid med Bodø hovedflystasjon. I 2012 var vi med og bisto flyshowet som ble arrangert da med vår motorhistoriske kulturarv.

Denne gangen blir opplegget som følger.
1. Kl 09:45 oppmøte ved Trafikkstasjonen (gamle biltilsynet).

2. Kl 10:00 Samlet avgang og kortesje kjøring til hovedflystasjonen med samlet passering gjennom hovedvakta.

3. Oppstilling ved ADR feltet. Dette er like innenfor porten ned mot havet. Et stort område hvor det vil bli mange aktiviteter og med godt utsyn til eventuelle flyaktiviteter som vil finne sted ute i fjorden.

4.Kl 11:00 åpner det for publikum og vi skal være klare med parkering/rigging

5. Vi koser oss fram til klokken blir 16:00. Da stenger showet for publikum og vi kan kjøre samlet ut. Vil tro vi må avvente i noen minutter slik at eventuelle publikummere får trukket mot porten. (avmarsj ca 16:15). Håper mange vil trekke inn i tidsriktige klær til eget kjøretøy. Ta gjerne med egen stol da vi sikkert blir å sitte ved bilene og prate med folk som kommer innom. Bruker alltid å bli mange samtaler rundt våre kjøretøy.

Link til programmet for lørdagen

Viktig. Det blir ikke anledning til å ankomme eller forlate arrangementet utenfor det som er opplyst ovenfor. Ta med hørselvern.

Det blir mulig å kjøpe kaffe på området. Toalett fins

Håper å se mange av dere på lørdag.